In mijn vorige recept werd al verwezen naar deze gevulde nacho-paprikaringen. Ze zijn erg lekker in combinatie met de chili sin carne en het maken van deze ringen neemt ook niet veel tijd in beslag. Lees even verder voor het recept:
Ingrediënten:
- 2 paprika’s
- 1 ui
- 2 teentjes look
- 1 ei
- 2 eetlepels gemalen kaas
- 1 eetlepel tacokruiden
- 250 gram kippengehakt
- 1 takje peterselie
- Bieslook
Hoe maak ik dit nu?
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Snijd de ui en look fijn
- Doe het gehakt in een kom
- Voeg de ui en look toe
- Klop een eitje open en doe bij het gehakt
- Voeg de kruiden toe aan het mengsel
- Doe de gemalen kaas bij het mengsel
- Meng alles goed onder elkaar
- Snijd de paprika’s in ringen
- Verwijder de zaadjes
- Leg een vel bakpapier op een bakplaat
- Verdeel de ringen over het bakpapier
- Vul de paprikaringen nu met het gehaktmengsel
- Zet 20 minuten in de oven
- Werk af met een takje peterselie en/of bieslook
Tip: Deze nacho-paprikaringen zijn heerlijk in combinatie met chili sin carne en/of zure room
Tip: Als je geen vleeseter bent, kan je het gehakt vervangen door fijngemalen champignons
