Hapjes & Snacks·Recepten

Honing-appel-brie in bladerdeeg

Goh ja, bladerdeeg is nu éénmaal een gemakkelijke basis als het gaat om hapjes hé 🙂

Hier volgt een hapje met honing, appel en brie 😉

Benodigheden:

  • Bladerdeeg
  • 1 appel
  • 1 eetlepel honing
  • 100 gram brie (meer mag ook als je hier fan van bent 😉 )
  • Bakblik voor muffins
  • Vierkante uitsteekvorm
  • Vork
  • Kom
  • Soeplepel

Hoe maak ik dit nu?

  • Haal het bladerdeeg uit de koelkast
  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Snijd de appel en brie in blokjes
  • Voeg hier nu de honing aan toe en meng dit goed onder elkaar
  • Verdeel het bladerdeeg in vierkanten
  • Leg nu deze vierkanten in het bakblik. De bodem moet goed bedekt zijn, maar langs de zijkant moet dit niet gelijk verdeeld zijn

    75f457539d39d1c1119ae247a92ebc0a8ac3aa91f07b5046750a96edc0a20629
    Doe de vierkante stukken bladerdeeg in de muffinvorm en prik gaatjes in de verschillende bodems
  • Prik nu met een vork enkele gaatjes in de verschillende bodems
  • Voeg in elk ‘kuipje’ nu het mengsel toe
  • Zet dit nu 20 minuten in de oven
  • Laat het bakblik goed afkoelen, zodat je jezelf niet verbrandt 🙂
  • Haal de hapjes nu met behulp van een soeplepel uit de vorm en leg ze op een bord, schotel, …
58bcfcfed2a722970d8ac237fedbbbc73102dd0afe97b1c77974844ffb9820cd
Net uit de oven!

 

 

 

 

Smakelijk!

3c1abbe5be5e25713401ed928686ed39d2a463a8834a8c86f9c0d980c9bf602d

Sonda xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s