Goh ja, bladerdeeg is nu éénmaal een gemakkelijke basis als het gaat om hapjes hé 🙂
Hier volgt een hapje met honing, appel en brie 😉
Benodigheden:
- Bladerdeeg
- 1 appel
- 1 eetlepel honing
- 100 gram brie (meer mag ook als je hier fan van bent 😉 )
- Bakblik voor muffins
- Vierkante uitsteekvorm
- Vork
- Kom
- Soeplepel
Hoe maak ik dit nu?
- Haal het bladerdeeg uit de koelkast
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Snijd de appel en brie in blokjes
- Voeg hier nu de honing aan toe en meng dit goed onder elkaar
- Verdeel het bladerdeeg in vierkanten
- Leg nu deze vierkanten in het bakblik. De bodem moet goed bedekt zijn, maar langs de zijkant moet dit niet gelijk verdeeld zijn
Doe de vierkante stukken bladerdeeg in de muffinvorm en prik gaatjes in de verschillende bodems - Prik nu met een vork enkele gaatjes in de verschillende bodems
- Voeg in elk ‘kuipje’ nu het mengsel toe
- Zet dit nu 20 minuten in de oven
- Laat het bakblik goed afkoelen, zodat je jezelf niet verbrandt 🙂
- Haal de hapjes nu met behulp van een soeplepel uit de vorm en leg ze op een bord, schotel, …

Smakelijk!
Sonda xx