Over

Hallo! Ik ben Sonda & ben 28 jaar oud. Ik ben woonachtig te Geel en werk als verpleegkundige in Woon- en Zorgcentrum Demerhof, Aarschot. Ondertussen ben ik ook begonnen aan het tweede jaar van mijn Masteropleiding (Master in de Verpleegkunde en Vroedkunde) aan UAntwerpen. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met CrossFit, yoga, beauty, Netflix en Pinterest (en ook met mijn ongelooflijk knap petekindje ♥).

Februari 2017 werd er via CrossFit OmniMove (de box waar ik lid van ben) een “no sugar”-challenge aangegaan. Dit was de tweede keer dat die georganiseerd werd, na een geweldig succes het jaar ervoor. Ik besloot om er voluit voor te gaan en dit had enkel maar voordelen. Het belangrijkste voor iemand die al een tijdje heel wat overgewicht met zich meesleept, was dat ik op die maand 6,9 kg was kwijtgespeeld, enkel door suikers te schrappen uit mijn menu en snelle suikers te vervangen door trage.

Een halfjaar later dacht ik “Misschien kan ik een blog beginnen?” over heel het suikervrij eten (en natuurlijk ook andere dingen die me interesseren), want in het begin is dit niet simpel. Je moet echt goed opletten tijdens het maken van je boodschappenlijstje en het beste is natuurlijk dat je altijd op voorhand een duidelijke weekplanning maakt, zodat je geen momenten hebt waarop je niets in huis hebt en hierdoor dan snel naar de frituur rijdt ofzo (je weegschaal weet dat meteen 😉 )

Ik zou zeggen, kijk maar eens rond 🙂 ! Meer foto’s kan je terugvinden op mijn Instagram-pagina.